Ook kunt u bij ons een energiecontract afsluiten of oversluiten

1 keer per jaar of 1 x in de 3 jaar lopen de contracten af bij uw huidige leverancier. Niets doen is in de regel zonde, aangezien u dan over wordt gezet op de duurdere flexibele tarieven en u een opslag betaald in de regel van 15 tot 20% boven de prijs als u deze had vast gezet.

De markt heeft energie contracten complex gemaakt, daar willen wij u bij helpen om dit te doorgronden en te gaan begrijpen.

Misschien heeft u zich nog nooit om uw energierekening bekommert? Of u denkt dat u goed zit doordat u via een collectief inkoopt.

Waarschijnlijk kunnen wij iets voor u betekenen.
Auraria-Energie is een onafhankelijke tussenpersoon.

 We kunnen meerdere grote energie leveranciers  leveren, afhankelijk van uw verbruik en eventuele groene voorkeur.

Dit doen we zowel voor particulieren, MKB gebruikers ( ontvangen 1 x per jaar de jaarnota ) en  voor grootverbruikers met een maandelijkse factuur.

Vrijblijvend maken wij een offerte berekening op maat voor u.

We raadplegen dan met uw toestemming het CER ( Contract Einde Register ) en het CAR ( Centraal Aansluit Register ) voor het verbruik op uw locatie, zodat we goed kunnen uitrekenen welke leverancier op basis van uw gebruik het beste bij u past.

Wij zorgen voor een heldere offerte en voeren tevens een controle uit, om na te gaan of de levering conform de gemaakte afspraken zijn.

Stroom is gewoon stroom, gas is gewoon gas. U blijft ten alle tijden aangesloten op het netwerk, ook als u van energie leverancier wisselt. Het enige dat u hoeft te doen is uw meterstanden doorgeven ( als u een slimme meter heeft, hoeft u zelfs niets te doen ) en vanaf dat moment kunt u profiteren van uw nieuwe  tarieven.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.