Referenties

Beste Chris,

Dank voor jouw interventie: ik had mij onvoldoende georiënteerd met betrekking tot de mogelijkheid belasting terug te vragen.
De procedure is vlot afgewikkeld, zowel door jou als ook door de belastingdienst.
Het resultaat mag er zijn: het resulteerde in de ontvangst van € 1.267,33 voor mij!

Albert DegensLeiden 16 september 2019

Chris kwam enige tijd geleden mijn winkel instappen en vertelde mij vrolijk dat er een mogelijkheid was dat wij wellicht recht hadden op een belastingteruggave i.v.m. dubbel gebruik van ons winkelpand/appartement. Uiteraard even wat twijfel aangezien wij Chris ook niet kenden. Maar op basis van no cure no pay ( en zelf uberhaupt geen tijd om dit soort dingen uit te zoeken) heeft Chris ons verzocht om enkele stukken aan te leveren van de afgelopen 5 jaar en nu is het zover: wij krijgen een aanzienlijk bedrag terug.

Pim van Velzen, Zoetermeer 10 juli 2019Bedcetra B.V.

Chris kwam bij mij aan bij de werkplaats en vertelde zijn verhaal. Ik ben gewoonlijk sceptisch zeker wanneer mij dingen aan de deur verkocht worden. Ik sprak af dat Chris mij later zou benaderen nadat ik zelf e.e.a. had uitgezocht. Zulks geschiedde en na het checken van de website van de belastingdienst en Chris’ site, besloot ik de gok te wagen. Er volgde wat communicatie heen-en-weer tussen Chris en mij omtrent wat door Chris benodigde papieren. Nadat Chris al het benodigde had verzameld, duurde het een paar weken waarna de belastingdienst netjes terugbetaalde. Chris betaalde mij zeer snel mijn beloofde deel uit. Ik raad anderen aan, op wie deze regeling van toepassing is, om Chris het te laten regelen. Succes met de zaken Chris.

D. Nienhuis, Delft 1 juli 2019Dammes Techniek

Beste Chris,

Naar aanleiding van je werkzaamheden voor het terugvorderen van de teveel betaalde energiebelasting wilde ik je hartelijk bedanken.
Aanvankelijk was ik sceptisch of het wel klopte zoals je het me voor het eerst uitlegde. Maar je hebt je woord gehouden zoals je beloofde en je hebt inderdaad de teveel betaalde energiebelasting kunnen terughalen, en onder jou voorgestelde condities aan mij terug betaald.

Ik zou zeggen voor iedereen waarop deze mogelijkheid ook van toepassing is,
Laat het geld niet liggen en haal het onterecht betaalde bedrag terug.

Nogmaals dank,

Met vriendelijke groeten,

Mario Togni

Mario Togni10 - 04 - 2019, Leidschendam

Hierbij zeggen wij je hartelijk dank Chris voor de mooie terug gaven van de belasting.
Wij waren zeer benieuwd hoe het zou aflopen.
Het was echt geen 1 april grap.
Maar jij komt ook vertrouwd over,dus durfde met Chris in zee te gaan.
Nogmaals hartelijk dank.

N. Den Hoed01 - 04 - 2019, Zoetermeer

Geachte Heer van der Togt,

Hartelijk dank voor uw bewezen diensten voor de teruggave van de belastingen.

Willem Mensert, gebr. Mensert21 - 03 - 2019, Delft

Afgelopen week ontvingen we een belastingteruggave als gevolg van teveel betaalde energie in de afgelopen jaren.
Bij deze bedanken wij Chris van Auraria-Energie voor de transparante, eerlijke, snelle en zorgvuldige afhandeling.

Wim van Gulick07-03-2019, s hertogenbosch

Chris, dank voor de gedane zaken .Ik ben daar natuurlijk heel blij mee.Wist wel na onze ontmoeting dat het goed kwam.maar zo geruisloos snel en voor mij probleemloos is toch wel een bijzonder ervaring geworden.nogmaals mijn dank.vriendelijke groet Henri de Jong

Henri de Jong06 - 03 - 2019, Den Haag

Beste Chris,
Bedankt voor de betaling vandaag betreft de energiebelasting teruggaaf. Ik had dat eerlijk gezegd toen je met het verhaal bij me kwam niet gedacht dat het mogelijk zou zijn, zeker niet zoveel en ook niet zo snel. Jij hebt werkelijk al jouw energie ingezet om dit mogelijk te maken,! Zonder jouw contact had ik er nooit aan gedacht de teveel betaalde belasting terug te vorderen. Klasse, bedankt en voor de komende jaren zal ik graag weer van jouw diensten gebruik maken!!

Gerard Massaar, Ibbel V.O.F.4 - 03 - 2019, Delft

Chris van Auraria wees ons op de mogelijkheid voor teruggaaf en regelde de aangifte zonder dat het ons tijd kostte. Binnen drie weken hadden wij de beschikking binnen en het geld op onze bankrekening. Auraria is echt een aanrader!

R. van der Wal27 - 02 - 2019, Delft

“Binnen korte tijd een financiële meevaller gekregen door kordaat optreden van het bedrijf “auraria-energie”.

Echt een aanrader om met Chris van der Togt in zee te gaan voor energie zaken.

J. Jutte18 - 02 - 2019, Pijnacker

Dhr. Van der Togt belde bij mij aan en vertelde over de mogelijkheid van teruggave van energiebelasting doordat wij tweehuisnummers hebben. Ik had er nog nooit over gehoord maar zijn persoon en ook de basis van “no cure, no pay” trokken mij over de streep. Ofschoon de familie aanvankelijk sceptisch was is de uitkomst louter positief. Na zo’n drie maanden werd er keurig een fiks bedrag op mijn rekening gestort en kan geconcludeerd worden dat Aurelia-Energie communicatief, integer, bonafide en succesvol is.
Frank Pirovano,

Frank Pirovano 12-02-2019, Delft

Dhr. Van der Togt stond voor mijn deur en vertelde me dat ik belastinggeld kon terugkrijgen. Ik vond het een raar verhaal, maar dacht waarom niet als het No Cure No Pay is.

Na een maand of 3 had hij resultaat en maakte hij een mooi bedrag naar me over.

Super bedankt!

Van den Bosch09-02-2019, Voorburg

Wij hoorden via via van Auraria energie. Het belastingvoordeel was niet voor iedereen mogelijk maar hij werkt op basis van no cure no pay. Waarom niet dachten wij. Zo gezegd en zo gebeld. En ja hoor, binnen 3 weken een erg groot belastingvoordeel op onze rekening gestort.

Prettige werkwijze, persoonlijk contact, en voor elke vraag bereikbaar.

Wij bevelen auraria energie dan ook aan!

Sella Hornis10 - 01 2019, account manager, Lisse